Det skal du bruge:
15-20 kartofler
1/4 tomatpuré
1-2 stk. løg (afhænger af størrelsen)
1 pk. pølser (efter eget valg)
1/2 l fløde (efter eget valg)
salt og peber
Sådan gør du!
Først og fremmest skal du starte med at skrælle dine kartofler. Derefter skæres kartoflerne i små tern, og kommes i en gryde med vand, og der tilsættes 1 tsk. salt. Kartofler sættes til kogning i en halv times tid imens skæres pølserne og løgene ud i små tern, og kan derefter gøres klar til at steges på en pande. Løgene skal ikke brunes, men have en gennemsigtig farve. Når kartofler er færdige, og løgene + pølserne er stegt lidt puttes det hele i en stor gryde, og fløden + tomatpurén tilsættes. Smag til med salt og peber.Og vupti så er der serveret "Svensk pølseret" til to dage :-)
Så er der serveret - velbekomme :-) |
Love Maise
Ingen kommentarer:
Send en kommentar